Doniraj dohodnino

Spoštovani člani/ce ŽŠK Maribor Poligram, simpatizerji in drugi!

kot verjetno že veste lahko nam, t.i. nevladnim organizacijam, ki delujemo v javnem interesu, namenite del dohodnine (1,0 %). Sama donacija vas nič ne stane, saj s tem državi le “pomagate”, da del vašega denarja razporedi točno določeni nevladni organizaciji v javnem interesu za katero mislite, da si sredstva zasluži. Donira lahko vsak, ki plačuje dohodnino.

V kolikor prepoznate naše dobro delo, bomo zelo veseli, če del dohodnine namenite nam in nam s tem pomagate pri delovanju kluba in razvoju šaha.

Podatki kluba za izpolnitev obrazcev za namenitev dela dohodnine so:

Železničarski šahovski klub Maribor Poligram
Partizanska cesta 59
2000 Maribor
davčna številka: 32069740

 

Donacijo je potrebno priglasiti do 31. 12. za vsako tekoče leto.

 

Priglasitev lahko uredite na tri načine:

    1. najlažji način je, da izpolnite elektronski obrazec na strani Olimpijskega komiteja Slovenije, ki ga najdete na povezavi: https://www.olympic.si/podarim.
    2. izpolnite obrazec preko portala edavki (obrazec Doh-Don), tako da vpišete davčno številko kluba, ki je 32069740 in odstotek (1,0 %). 
    3. natisnete in izpolnite obrazec, ki ga najdete na povezavi: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Dokumenti/doh_don.i.sl.pdf, vpišete svoje podatke ter pošljete po pošti na naslov: Finančni urad Maribor, Titova cesta 10, 2502 Maribor ali v času uradnih ur vložite obrazec na vložišču.

Za morebitna dodatna vprašanja glede izpolnitve obrazcev in pomoč je najbolje, da kontaktirate sekretarja kluba, to je Jernej Buzeti: jbuzeti@gmail.com

Za izkazano zaupanje se vam zahvaljujemo!